Nieuws

tiktax houdt er aan om op een regelmatige basis nieuws te communiceren met zijn klanten. Een goede communicatie voorkomt veelal een pak misverstanden en draagt bij tot een goede relatie.

01/12/2021 - Ronse - "tik-tax Ronse"

tik-tax heeft in de voorbije maanden een sterke groei doorgemaakt vanuit zijn klassieke uitvalsbasis Oudenaarde. Echter komen er meer en meer oproepen van klanten ook uit Ronse en de nabije omgeving. Om onze service ook daar optimaal te verzorgen zijn we alvast op weekdagen beschikbaar van 06:00 tot 23:00 op permanente basis. Het spreekt voor zich dat de collega's in Ronse ondersteuning krijgen van de collega's in Oudenaarde - en omgekeerd - en dat de dienstverlening na 23:00 ook gegarandeerd wordt.

01/11/2021 - Oudenaarde - aangepaste openingsuren

Om onze klanten nog beter te dienen sluit tik-tax in het weekend niet meer. Dit wil zeggen dat van vrijdagmorgen 06:00 tot maandagmorgen 02:30 elke oproep kan beantwoord worden en elke klant op basis van beschikbaarheid ritten vlot kunnen uitgevoerd worden.

24/08/2021 - Oudenaarde - "post-COVID-19"

tik-tax bestaat vandaag uit een gemotiveerd team van professionele chauffeurs. Samen zorgen zij voor de dienstverlening gedurende een zo groot mogelijk aantal uren. Sinds midden juli 2021 zorgt een collega voor de communicatie tussen klanten en chauffeurs. Op die manier zorgen we voor een stipte service.

01/10/2018 - Oudenaarde - "nieuwe openingsuren"

tik-tax streeft naar een maximale beschikbaarheid om zijn klanten van dienst te zijn. Om onze klanten nog beter te kunnen dienen werden op 1 oktober 2018 onze openingsuren aangepast. Van maandag tot vrijdag zijn wij daarom beschikbaar vanaf 07:00. We zijn ervan overtuigd dat de mobiliteitsbehoeften niet om 08:00 starten, maar al een stuk vroeger.

Op die manier kunnen mensen die rond 07:30 een trein wensen te halen in het NMBS station van Oudenaarde nog vlot kunnen bediend worden. Wie eerder in het station moet zijn kan onze centrale dagelijks contacteren, en in de mate van de mogelijkheid (versta de beschikbaarheid van één van de collega's) zijn we je graag van dienst voor een vroegere rit.

01/10/2018 - Oudenaarde - "nieuwe collega's"

Als tik-tax team zijn we fier om Klaus-Dieter, Dieter en Rudy te verwelkomen als nieuwe chauffeurs. We wensen hen van harte welkom!

22/09/2018 - Oudenaarde - "extra dispatch"

We zijn blij als tiktax team dat Dieter onze ploeg vervoegt. Dieter zal op zaterdag aanwezig zijn als coördinerend dispatcher en daarmee dé stem zijn die je ritten voor oa. zaterdagavond vlot verwerkt. Om onze dienstverlening verder te optimaliseren zetten we voldoende chauffeurs in om je vlot heen en weer te brengen naar je favoriete restaurant.

Vanaf 14:00 krijg je daarom voortaan Dieter aan de lijn voor het opnemen van je reservatie.

19/09/2018 - Oudenaarde - "versterking administratie"

Voor een vlotte afhandeling van onze administratie zal collega Antonie vanaf 19 september 2018 de dagelijkse coördinatie op zich nemen. Antonie is sinds 2012 verbonden aan de werking van ons mobiliteitsbedrijf en kent alle facetten van het bedrijf van A tot Z. Voor vragen rond boekingen kan je terecht via info@tiktax.be.