Nieuws

Communicatie is bijzonder belangrijk voor een goede service. tik-tax houdt er aan om op een regelmatige basis nieuws te communiceren met zijn klanten.

01/06/2022 - Ronse - "tik-tax Ronse"

tik-tax heeft in de voorbije maanden een sterke groei doorgemaakt vanuit zijn klassieke uitvalsbasis Oudenaarde. Echter komen er meer en meer oproepen van klanten ook uit Ronse en de nabije omgeving. Om onze service ook daar optimaal te verzorgen zijn we alvast op weekdagen beschikbaar van 06:00 tot 23:00 op permanente basis. Het spreekt voor zich dat de collega's in Ronse ondersteuning krijgen van de collega's in Oudenaarde - en omgekeerd - en dat de dienstverlening na 23:00 ook gegarandeerd wordt.

01/01/2022 - Oudenaarde - permanent beschikbaar in het weekend

Om onze klanten nog beter te dienen sluit tik-tax in het weekend niet meer. Dit wil zeggen dat van vrijdagmorgen 06:00 tot maandagmorgen 02:30 elke oproep kan beantwoord worden en elke klant op basis van beschikbaarheid van wagens en chauffeurs, ritten vlot kunnen uitgevoerd worden.

01/01/2022 - Oudenaarde - nieuwe openingsuren

tik-tax streeft naar een maximale beschikbaarheid om zijn klanten van dienst te zijn. Om onze klanten nog beter te kunnen dienen zijn wij geopend van 's morgens 06:00 tot 's nachts 02:30. Contacteer ons voor momenten buiten deze standaard openingstijden.