Ons tik-tax-team

Op dit moment kan je een chauffeur van ons ontmoeten in één van de taxi's, maar eveneens tijdens een specifiek evenement of luchthavenrit.

Team

Medewerkers Afbeelding
Dieter is sinds augustus 2019 een vaste waarde in onze groep. De ettelijke kilometers op de teller van onze wagens brachten hem ondertussen in alle uithoeken van het land. De Vlaamse Ardennen hebben nog weinig geheimen voor hem.  

Bart voegde zich bij tik-tax in de zomer van 2017 en vervoert je vooral op zondagavond en en sinds kort ook op dinsdag.

Bart houdt van het sociaal contact met zijn klanten.

 

Anzor verzorgt veelal de dienst 's avonds en dat elke dag van de week, maar staat ook steeds ter beschikking mensen af te halen in luchthavens en treinstations in binnen- en buitenland.

 

 

 
Helena verzorgt op deeltijdse basis een flink deel van de administratie. Daarnaast verwerkt zij schriftelijke reservaties en coördineert het ziekenvervoer.  

Eddy is zaakvoerder van tik-tax sinds 2016. 

Als zaakvoerder stuurt hij onze werking en administratie aan verzorgt de goede relaties van tik-tax met klanten, bedrijven en de overheid.

Eddy is ook zaakvoerder van SCOPE, een bedrijf gespecialiseerd in productie en logistieke optimalisatie.

 

 

Jobs

Om onze service te blijven garanderen is het voor ons belangrijk steeds op zoek te gaan naar goede chauffeurs. Daarom zoeken wij steeds fantastische mensen om ons team te versterken. Onze chauffeurs krijgen een uitermate flexibel rooster die perfect compatibel is met hun levensstijl.

Indien je interesse hebt in een variabel en sociaal uitdagende activiteit, contacteer ons via jobs@tiktax.be.