Ons Team

Op dit moment kan je een chauffeur van ons ontmoeten in één van de taxi's, maar eveneens tijdens een specifiek evenement of luchthavenrit.

Team

Gesorteerd op indienstname :
Chauffeur Afbeelding
Sinds de eerste dag is Antonie een lid van ons team, en is deze gegroeid tot een vaste waarde. Hij is vader van twee jonge kinderen, dus kan u hem meestal in de ochtendshift terugvinden.

 

Manfred is waarschijnlijk de best gekende figuur voor de dagshift. Vanaf het begin was hij bij tik-tax. Als de grootste fan van onze minibusjes zie je hem dikwijls vertoeven rijdend in het centrum van Oudenaarde.

Velen van de klanten zien hem als "de baas", dus we kunnen wel stellen dat - behalve het gekende logo - Manfred de mascotte is van onze firma.

 

Na een fantastische carrière heeft Bernard toch gekozen om actief te blijven. Hij heeft het volste plezier achter het stuur en wordt door klanten aanzien als de chauffeur die alle klanten kent.

Bernard rijdt meestal overdag en dat elke dag van de week, maar staat ook steeds ter beschikking mensen af te halen in luchthavens en treinstations.

 

Tijdens de avond en gedurende de nacht is Ash onze chauffeur. Hij is heel professioneel en is gekend door de horeca voor te chaufferen bij tik-tax. Zijn kennis van het vak en zijn playlists in de auto voor de feestende klanten maken hem overweldigend.

Als IT-wizard biedt hij ook steeds oplossingen in de dagelijkse werking van onze firma.

 

Filip is een vaste waarde bij tik-tax sinds 2016. Net zoals zijn andere collega's, houdt Filip ervan om sociaal contact te hebben, wat logisch is wetende dat hij een ervaren verkoopstrainer is die als de beste verstaat wat belangrijk is voor een klant.

Filip Locquet - tiktax

 

Bart voegde zich bij tik-tax in de zomer van 2017 en kan je meestal terugvinden op zondag.

Bart houdt van het sociaal contact met zijn klanten.

 

Kristof is onze nachtchauffeur in het weekend. Hij is deel van het team dat de feestvierders naar huis brengt, maar ook verre ritten schrikken hem zeker niet af. Als een sociaal persoon houdt hij steeds van een goede conversatie.

 

Ilse is deel van het team sinds de zomer van 2017. Ze rijdt meestal van en naar luchthavens of treinstations, maar kan ook eens gespot worden in een dag of avondshift. Ilse De Bosscher - tiktax

 

Om ons team te vervolledigen, versterkt Klaus-Dieter voornamelijk ons team in de avond en het weekend.

Hij heeft al reeds ervaring in ceremonieel transport en geniet van sociaal contact.

Klaus-Dieter

 

Eddy is CEO van tik-tax sinds 2016. Meestal in het weekend en tijdens drukke evenementen kan je Eddy in één van onze voertuigen terugvinden. Hij is bijzonder geïnteresseerd in communiceren met klanten.

Als CEO zorgt hij voor de administratie van tik-tax en de goede relaties tussen de klanten en bedrijven.

Eddy is ook CEO van SCOPE, een bedrijf gespecialiseerd in productie en logistieke optimalisatie.

 

Jobs

Om onze service te blijven garanderen is het voor ons belangrijk steeds op zoek te gaan naar goede chauffeurs. Daarom zoeken wij steeds fantastische mensen om ons team te versterken. Onze chauffeurs krijgen een uitermate flexibel rooster die perfect compatibel is met hun levensstijl.

Indien je interesse hebt in een variabel en sociaal uitdagende activiteit, contacteer ons via jobs@tiktax.be.