Ons tik-tax-team

Op dit moment kan je een chauffeur van ons ontmoeten in één van de taxi's, maar eveneens tijdens een specifiek evenement of luchthavenrit.

Team

Medewerkers Afbeelding
Dieter is sinds augustus 2019 een vaste waarde in onze groep. De ettelijke kilometers op de teller van onze wagens brachten hem ondertussen in alle uithoeken van het land. De Vlaamse Ardennen hebben nog weinig geheimen voor hem. Filip Locquet - tiktax

Bart voegde zich bij tik-tax in de zomer van 2017 en vervoert je vooral op zondagavond en en sinds kort ook op dinsdag.

Bart houdt van het sociaal contact met zijn klanten.

 

Anzor verzorgt veelal de dienst 's avonds en dat elke dag van de week, maar staat ook steeds ter beschikking mensen af te halen in luchthavens en treinstations in binnen- en buitenland.

Filip Locquet - tiktax

Helena verzorgt op deeltijdse basis een flink deel van de administratie. Daarnaast verwerkt zij schriftelijke reservaties en coördineert het ziekenvervoer.

 

Filip Locquet - tiktax

Eddy is CEO van tik-tax sinds 2016. Meestal in het weekend en tijdens drukke evenementen kan je Eddy in één van onze voertuigen terugvinden. Hij stelt prijs op een vlotte en directe communicatie met onze klanten.

Als CEO stuurt hij onze werking en administratie aan verzorgt de goede relaties van tik-tax met klanten, bedrijven en de overheid.

Eddy is ook CEO van SCOPE, een bedrijf gespecialiseerd in productie en logistieke optimalisatie.

 

Jobs

Om onze service te blijven garanderen is het voor ons belangrijk steeds op zoek te gaan naar goede chauffeurs. Daarom zoeken wij steeds fantastische mensen om ons team te versterken. Onze chauffeurs krijgen een uitermate flexibel rooster die perfect compatibel is met hun levensstijl.

Indien je interesse hebt in een variabel en sociaal uitdagende activiteit, contacteer ons via jobs@tiktax.be.