Ons tik-tax-team

Op dit moment kan je een chauffeur van ons ontmoeten in één van de taxi's, maar eveneens tijdens een specifiek evenement of luchthavenrit.

Team

Medewerkers Afbeelding

Sinds oktober 2019 is Jolien aan boord van ons enthousiaste team. Zij coördineert de dagelijkse activiteiten. Gedurende de kantooruren is de kans groot dat je Jolien

rechtstreeks aan de lijn krijgt.

Zo kan zij onze klanten perfect bijstaan voor het uitwerken van specifieke vervoersoplossing.

Filip Locquet - tiktax

Sinds de eerste dag is Antonie een lid van ons team, en is deze gegroeid tot een vaste waarde. Hij is vader van twee jonge kinderen. Antonie ondersteun tik-tax waar nodig.  

Dieter is sinds augustus 2019 een vaste waarde in onze groep. De ettelijke kilometers op de teller van onze wagens brachten hem ondertussen in alle uithoeken van het land. De Vlaamse Ardennen hebben nog weinig geheimen voor hem. Filip Locquet - tiktax

Tijdens de avond en gedurende de nacht is Ash onze coördinerende chauffeur. Hij is heel professioneel en is gekend door de horeca voor te chaufferen bij tik-tax. Zijn kennis van het vak en zijn playlists in de auto voor de feestende klanten maken hem overweldigend.

Als IT-wizard biedt hij ook steeds oplossingen in de dagelijkse werking van ons bedrijf.

Sinds 2018 versterkt Klaus-Dieter voornamelijk ons team in de avond en het weekend.

Hij heeft al reeds ervaring in ceremonieel transport en geniet van het sociaal contact.


Klaus-Dieter
 
Johan is dienst sinds september 2019 en is vaste chauffeur op zaterdag. Samen met de collega's verzorgt hij voor veilige heen-en terugritten. Een avond uit is bij tik-tax in verzekerde handen.

Filip Locquet - tiktax

Luc is in dienst sinds september 2019 en doet de vaste dienst op vrijdag- en zaterdagavond. Samen met de collega's verzorgt hij een onberispelijke service. Een avond uit is bij tik-tax in veilige handen. Filip Locquet - tiktax
Thibault is onze jongste collega en in dienst sinds oktober 2019. Zijn focus ligt vooral op de weekends, maar ook voor transferts richting luchthaven kan je Thibault best ontmoeten in één van onze wagens. Filip Locquet - tiktax

Bart voegde zich bij tik-tax in de zomer van 2017 en vervoert je vooral op zondagavond en en sinds kort ook op dinsdag.

Bart houdt van het sociaal contact met zijn klanten.

Karel maakt deel uit van het tik-tax team sinds november 2018. Naast de weekends is hij frequent actief als chauffeur voor langere ritten naar één van de ons omringende luchthavens. Filip Locquet - tiktax

Na een fantastische carrière bij de overheid heeft Bernard toch gekozen om actief te blijven. Hij heeft het volste plezier achter het stuur en wordt door klanten aanzien als de chauffeur die alle klanten kent.

Bernard verzorgt meestal de dienst overdag en dat elke dag van de week, maar staat ook steeds ter beschikking mensen af te halen in luchthavens en treinstations in binnen- en buitenland.

Filip is een vaste waarde bij tik-tax sinds 2016. Net zoals zijn andere collega's, houdt Filip ervan om sociaal contact te hebben, wat logisch is wetende dat hij een ervaren verkooptrainer is die als de beste aanvoelt wat belangrijk is voor een klant. Filip Locquet - tiktax

Rudy heeft een focus op langere ritten bij tik-tax naar diverse luchthavens en treinstations in de regio.

Filip Locquet - tiktax

 

Eddy is CEO van tik-tax sinds 2016. Meestal in het weekend en tijdens drukke evenementen kan je Eddy in één van onze voertuigen terugvinden. Hij stelt prijs op een vlotte en directe communicatie met onze klanten.

Als CEO stuurt hij onze werking en administratie aan verzorgt de goede relaties van tik-tax met klanten, bedrijven en de overheid.

Eddy is ook CEO van SCOPE, een bedrijf gespecialiseerd in productie en logistieke optimalisatie.

 

Jobs

Om onze service te blijven garanderen is het voor ons belangrijk steeds op zoek te gaan naar goede chauffeurs. Daarom zoeken wij steeds fantastische mensen om ons team te versterken. Onze chauffeurs krijgen een uitermate flexibel rooster die perfect compatibel is met hun levensstijl.

Indien je interesse hebt in een variabel en sociaal uitdagende activiteit, contacteer ons via jobs@tiktax.be.