NL Middelen

Als taxibedrijf is het uitermate belangrijk om de juiste middelen in te zetten. En uiteraard proberen wij alle middelen zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te benutten.

Communicatie

Enerzijds maken wij gebruik van een geavanceerde cloud-gebaseerde telefooncentrale, die uitgerust is met de modernste onderdelen en toepassingen. Op die manier verhogen wij de bereikbaarheid en interactie tussen chauffeur en klant.

Tevens staan wij ook steeds paraat om afspraken te maken tussen klant en eender welk lid van tiktax, op kantoor of op locatie, voor het bespreken en afhandelen van verplaatsingen allerlei.

Wij beschikken eveneens over een uitermate efficiënt mailingsysteem, waarbij tot 90% van de klanten binnen de 4 uur een antwoord ontvangt.

Voertuigen

Onze voertuigen van 4, 6 of 8 personen staan steeds ter beschikking om u als klant naar de door u gekozen locatie te brengen. Wij maken er dan ook ons werk van om u zo veilig mogelijk ter plaatse te brengen.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn uniek in België. Wij hanteren een familiale aanpak en zorgen dat u als klant een persoonlijke touch heeft met de chauffeur van dienst. Niet alleen proberen wij ten alle tijde u de nodige portie vriendelijkheid te schenken, maar tevens kan u als klant beroep doen op de mogelijkheid om de door u gekozen rit door de door u gekozen chauffeur te laten uitvoeren (voor zover deze hiervoor op uw gewenste ogenblik beschikbaar is).

Meer informatie kan u terugvinden in de andere rubrieken van deze site.